Σοκολατένια μους γιαουρτιού

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΑΤΟ

  • Σοκολατένια μους γιαουρτιού
  • Μαριναρισμένα φρούτα
  • Αμύγδαλα, καβουρδισμένα βατόμουρα,
  • Χοντροσπασμένο παξιμάδι χαρουπιού,
  • σπασμένο

ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

  • 60 γρ. πορτοκάλι φιλέτο, κομμένο σε μέτριο καρέ
  • 40 γρ. βερίκοκο αποξηραμένο, κομμένο σε μέτριο καρέ
  • 20 γρ. σταφίδες
  • 80 γρ. χυμός πορτοκάλι
  • 40 γρ. amaretto
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΑΤΟ

  1. Σε 4 διάφανα ποτήρια μοιράζουμε τη σοκολατένια μους και γαρνίρουμε με τα μαριναρισμένα φρούτα, τα αμύγδαλα, το παξιμάδι χαρουπιού και τα βατόμουρα.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

  1. Σε ένα βαθύ μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
  2. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής.

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον χυμό πορτοκαλιού με το λικέρ, προσθέτουμε τις σταφίδες, τα βερίκοκα και τα αφήνουμε μέχρι να μουλιάσουν, για περίπου 15 λεπτά.
  2. Σουρώνουμε τα φρούτα και τα ανακατεύουμε με το πορτοκάλι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου