Σε 4 διάφανα ποτήρια μοιράζουμε τη σοκολατένια μους και γαρνίρουμε με τα μαριναρισμένα φρούτα, τα αμύγδαλα, το παξιμάδι χαρουπιού και τα βατόμουρα.
ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
Σε ένα βαθύ μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής.
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον χυμό πορτοκαλιού με το λικέρ, προσθέτουμε τις σταφίδες, τα βερίκοκα και τα αφήνουμε μέχρι να μουλιάσουν, για περίπου 15 λεπτά.
Σουρώνουμε τα φρούτα και τα ανακατεύουμε με το πορτοκάλι.