ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Σοκολατένια πάστα χωρίς ζάχαρη
Vegetarian
Chef
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
80 γρ. κακάο σκόνη
70 γρ. ηλιέλαιο
2 βανιλίνες
250 γρ. στέβια
400 γρ.
Βρώμη
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
1 κ.σ. ξύδι
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:
1.300 γρ.
Βρώμη
300 γρ. κουβερτούρα υγείας με στέβια
200 γρ. στέβια
120 γρ. κορν φλάουρ
30 γρ. κακάο σκόνη
2 βανιλίνες
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ:
Νιφάδες κουβερτούρας με στέβια
ΠΡΟΪΟΝ
Βρώμη
Βρώμη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το
Βρώμη
, το ηλιέλαιο, το κακάο σκόνη, το μπέικιν, τη μαγειρική σόδα, τις βανιλίνες, τη στέβια και τα ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το αλεύρι, το ξύδι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
Σε ένα ταψάκι 25×30 εκ. αλείφουμε ηλιέλαιο και προσθέτουμε το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 20 λεπτά στους 200 °C.
Με ένα πινέλο αλείφουμε όλο το παντεσπάνι με
Βρώμη
.
Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα υγείας με στέβια και την αφήνουμε στην άκρη.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το
Βρώμη
, το κακάο σκόνη, το κορν φλάουρ, τη στέβια και ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά μέχρι να πήξει.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τις 2 βανιλίνες και την κουβερτούρα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά να λιώσει η κουβερτούρα και ρίχνουμε την κρέμα πάνω από το παντεσπάνι.
Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη να εφάπτεται πολύ καλά πάνω από την κρέμα.
Το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα στο ψυγείο για 2 ώρες.
Θρυμματίζουμε με ένα πίλνερ νιφάδες κουβερτούρας με στέβια σε όλη την επιφάνεια και κόβουμε το γλυκό σε κομμάτια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου