ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Σοκολατένια vegan κρέμα ζαχαροπλαστικής με 3 υλικά
Vegetarian
Chef
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
1 λίτρο ρόφημα
Αμύγδαλο με κακάο
230 γρ. ζάχαρη
120 γρ. κορν φλάορ
ΠΡΟΪΟΝ
Αμύγδαλο με κακάο
Αμύγδαλο με κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να βράσουν.
Ρίχνουμε την κρέμα σε ένα μπολ, σκεπάζουμε με μεμβράνη να εφάπτεται με την κρέμα και την αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει τελείως.
Αφαιρούμε την κρέμα από το ψυγείο και τη χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο έξτρα ρόφημα
Αμύγδαλο με κακάο
.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου