Σοκολατογλυκό με 3 υλικά

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αλέθουμε τα σοκολατένια πτι μπερ και κρατάμε 50 γρ. για το γαρνίρισμα.
  2. Βάζουμε σε ένα μπολ τα αλεσμένα πτι μπερ, το Στραγγιστό γιαούρτι 2% και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Τοποθετούμε το μισό μείγμα σε τσέρκι 20 εκ. πάνω σε μια λαδόκολλα και το απλώνουμε.
  4. Προσθέτουμε και απλώνουμε τη μισή πραλίνα.
  5. Ξεφορμάρουμε και χρησιμοποιούμε το ίδιο τσέρκι για να ανοίξουμε και την υπόλοιπη ζύμη σαν δίσκο.
  6. Φορμάρουμε ξανά με το τσέρκι την πρώτη ζύμη με την πραλίνα και καπακώνουμε με τον δεύτερο δίσκο.
  7. Απλώνουμε την υπόλοιπη πραλίνα και γαρνίρουμε με τα 50 γρ. τριμμένου μπισκότου.
  8. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο προαιρετικά για 5 λεπτά και ξεφορμάρουμε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
drosero-dressing-salatas
Dressing Σαλάτας
Dressing Σαλάτας
kantaifi-me-xoriatiko-lefko-tiri-kai-meli
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
ravani
Ραβανί
Ραβανί