ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Σοκολατογλυκό με 3 υλικά
Chef
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
400 γρ. σοκολατένια πτι μπερ
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
300 γρ. πραλίνα
ΠΡΟΪΟΝ
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλέθουμε τα σοκολατένια πτι μπερ και κρατάμε 50 γρ. για το γαρνίρισμα.
Βάζουμε σε ένα μπολ τα αλεσμένα πτι μπερ, το
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Τοποθετούμε το μισό μείγμα σε τσέρκι 20 εκ. πάνω σε μια λαδόκολλα και το απλώνουμε.
Προσθέτουμε και απλώνουμε τη μισή πραλίνα.
Ξεφορμάρουμε και χρησιμοποιούμε το ίδιο τσέρκι για να ανοίξουμε και την υπόλοιπη ζύμη σαν δίσκο.
Φορμάρουμε ξανά με το τσέρκι την πρώτη ζύμη με την πραλίνα και καπακώνουμε με τον δεύτερο δίσκο.
Απλώνουμε την υπόλοιπη πραλίνα και γαρνίρουμε με τα 50 γρ. τριμμένου μπισκότου.
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο προαιρετικά για 5 λεπτά και ξεφορμάρουμε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου