Σοκολατογλυκό με 3 υλικά

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αλέθουμε τα σοκολατένια πτι μπερ και κρατάμε 50 γρ. για το γαρνίρισμα.
  2. Βάζουμε σε ένα μπολ τα αλεσμένα πτι μπερ, το Στραγγιστό γιαούρτι 2% και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Τοποθετούμε το μισό μείγμα σε τσέρκι 20 εκ. πάνω σε μια λαδόκολλα και το απλώνουμε.
  4. Προσθέτουμε και απλώνουμε τη μισή πραλίνα.
  5. Ξεφορμάρουμε και χρησιμοποιούμε το ίδιο τσέρκι για να ανοίξουμε και την υπόλοιπη ζύμη σαν δίσκο.
  6. Φορμάρουμε ξανά με το τσέρκι την πρώτη ζύμη με την πραλίνα και καπακώνουμε με τον δεύτερο δίσκο.
  7. Απλώνουμε την υπόλοιπη πραλίνα και γαρνίρουμε με τα 50 γρ. τριμμένου μπισκότου.
  8. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο προαιρετικά για 5 λεπτά και ξεφορμάρουμε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου