ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Σοκολατόπιτα χωρίς αλεύρι
Chef
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
6 κρόκοι
200 γρ. ζάχαρη
100 γρ.
Βούτυρο Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ
σε θερμοκρασία δωματίου
50 γρ. κακάο
120 γρ. ινδοκάρυδο
1 πρέζα αλάτι
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
6 ασπράδια
100 γρ. κουβερτούρα
50 γρ.
Γάλα Ζωής ΟΛΥΜΠΟΣ 3,7% λιπαρά
ΠΡΟΪΟΝ
Γάλα ζωής πλήρες
Γάλα ζωής πλήρες
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε 6 ασπράδια αυγών μέχρι να γίνουν μαρέγκα και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Βάζουμε στην κουζινομηχανή τους 6 κρόκους, τη ζάχαρη και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να ασπρίσουν.
Μόλις ασπρίσουν, ρίχνουμε 100 γρ.
Βούτυρο Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ
και χτυπάμε, προσθέτουμε 50 γρ. κακάο, 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ, 1 πρέζα αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε 120 γρ. ινδοκάρυδο και αναμειγνύουμε με σπάτουλα.
Ανακατεύουμε τη μαρέγκα με απαλές κινήσεις στο μείγμα.
Βάζουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί 20×30 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις, στους 180 °C για περίπου 30’.
Για το γλάσο λιώνουμε 100 γρ. κουβερτούρα με 50 γρ.
Γάλα Ζωής ΟΛΥΜΠΟΣ 3,7% λιπαρά
σε φούρνο μικροκυμάτων και περιχύνουμε με αυτό το γλυκό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου