Ρίχνουμε τα αυγά, τους κρόκους και τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε τη σοκολάτα και το Βούτυρο αγελάδος σε ένα γυάλινο μπολ και τα λιώνουμε σε ένα μπεν μαρί ανακατεύοντας ανά διαστήματα με μία μαρίζ.
Αφαιρούμε το μπολ από το μπεν μαρί, σκουπίζουμε την υγρασία που έχει μαζέψει εξωτερικά και αφήνουμε να κρυώσει λίγο το μείγμα της σοκολάτας.
Προσθέτουμε το μείγμα της σοκολάτας στο μείγμα των αυγών σταδιακά, ρίχνοντάς το εσωτερικά στην άκρη του κάδου του μίξερ όσο αυτό συνεχίζει το χτύπημα.
Μόλις ομογενοποιηθούν τα δύο μείγματα, σταματάμε το μίξερ, αφαιρούμε τον κάδο, προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως με το υπόλοιπο μείγμα.
Σεμιζάρουμε τις φόρμες του σουφλέ αλείφοντας μία λεπτή στρώση βουτύρου με ένα πινέλο και πασπαλίζοντας από πάνω με μία λεπτή στρώση ζάχαρης.
Ρίχνουμε το μείγμα του σουφλέ, μέχρι τη μέση περίπου του ύψους στις φόρμες, τοποθετούμε στο κέντρο ένα “παγάκι” από τη γκανάζ λευκής σοκολάτας και καλύπτουμε με επιπλέον μείγμα σουφλέ αφήνοντας 0,5 εκ. κενό από την κορυφή της κάθε φόρμας.
Ψήνουμε τα σουφλέ σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C για περίπου 14 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς για 1-2 λεπτά και ξεφορμάρουμε.
ΓΙΑ ΤΗ ΓΚΑΝΑΖ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι την Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά και ζεσταίνουμε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία μέχρι λίγο πριν το σημείο βρασμού.
Αποσύρουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά, προσθέτουμε μέσα τη λευκή σοκολάτα και χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Μοιράζουμε το μείγμα, ανά 20 γρ. περίπου σε παγωθήκες και τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΛΙ ΣΜΕΟΥΡΟ
Σε ένα μούλτι βάζουμε όλα τα υλικά και τα αλέθουμε.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΑΤΟ
Μοιράζουμε το κουλί σε πιάτα, βάζουμε από πάνω το σουφλέ σοκολάτας, τοποθετούμε στην κορυφή του μία μπάλα παγωτό, μερικά σμέουρα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.