Σε πυρέξ ρίχνω τα ντοματίνια, το σπανάκι, τα μανιτάρια, τις σκελίδες σκόρδου, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, το Βούτυρο soft με τρούφα και τα ανακατεύω πολύ καλά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 20-25 λεπτά στους 180 °C.
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, αφού έχει έρθει σε σημείο βρασμού, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και βράζουμε ανάλογα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Με ένα πιρούνι πατάμε πολύ καλά να σπάσουμε τα λαχανικά για να φτιάξουμε μια ωραία σάλτσα.
Προσθέτουμε τη Φέτα Π.Ο.Π. και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Ρίχνουμε τα ζυμαρικά μέσα στο πυρέξ ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.