Σπαγγέτι με βούτυρο τρούφας ντοματίνια φέτα και σπανάκι

ΥΛΙΚΑ
  • 250 γρ. ζυμαρικά σπαγγέτι
  • 160 γρ. ντοματίνια (1 κούπα)
  • 40 γρ. σπανάκι baby (1 κούπα)
  • 90 γρ. μανιτάρια (1 κούπα)
  • 3 σκελίδες σκόρδου
  • 50 γρ. Βούτυρο soft με τρούφα (2 κ.σ.)
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κ.γ. ρίγανη

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ

ΠΡΟΪΟΝ
bouturo-me-troufa-packshot-gallery-0
Βούτυρο soft με τρούφα
Βούτυρο soft με τρούφα
feta-packshot-gallery-0
Φέτα Π.Ο.Π.
Φέτα Π.Ο.Π.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε πυρέξ ρίχνω τα ντοματίνια, το σπανάκι, τα μανιτάρια, τις σκελίδες σκόρδου, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, το Βούτυρο soft με τρούφα και τα ανακατεύω πολύ καλά.
  2. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 20-25 λεπτά στους 180 °C.
  3. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, αφού έχει έρθει σε σημείο βρασμού, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και βράζουμε ανάλογα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  4. Με ένα πιρούνι πατάμε πολύ καλά να σπάσουμε τα λαχανικά για να φτιάξουμε μια ωραία σάλτσα.
  5. Προσθέτουμε τη Φέτα Π.Ο.Π. και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
  6. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά μέσα στο πυρέξ ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου