Τάρτα γιαουρτιού

ΥΛΙΚΑ:

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ

ΠΡΟΪΟΝ
gala-zwis-plires-packshot-gallery-0
Γάλα ζωής πλήρες
Γάλα ζωής πλήρες
soft-agelados-80-lipara-packshot-gallery-0
Soft 80% λιπαρά
Soft 80% λιπαρά
straggisto-packshot-gallery-0
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Για την ζύμη της τάρτας, ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και βάζουμε την ζύμη σε μια αντικολλητική φόρμα τάρτας. Αν δεν έχουμε φόρμα τάρτας, βουτυρώνουμε ένα αντίστοιχο ταψάκι.

 

2. Για την γέμιση της τάρτας, ανακατεύουμε πρώτα το γαιούρτι με το ανθότυρο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αυγό, το σπορέλαιο και το γάλα αφού το έχουμε πρώτα αναμείξει με το άνθος αραβοσίτου.

 

3. Τέλος προσθέτουμε προαιρετικά το άρωμα και ρίχνουμε την γέμιση μέσα στη φόρμα τάρτας.

 

4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 °C για 75 λεπτά περίπου.

 

Μπορούμε να σερβίρουμε με λίγο μέλι.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
drosero-dressing-salatas
Dressing Σαλάτας
Dressing Σαλάτας
kantaifi-me-xoriatiko-lefko-tiri-kai-meli
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
ravani
Ραβανί
Ραβανί