1. Για την ζύμη της τάρτας, ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και βάζουμε την ζύμη σε μια αντικολλητική φόρμα τάρτας. Αν δεν έχουμε φόρμα τάρτας, βουτυρώνουμε ένα αντίστοιχο ταψάκι.
2. Για την γέμιση της τάρτας, ανακατεύουμε πρώτα το γαιούρτι με το ανθότυρο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αυγό, το σπορέλαιο και το γάλα αφού το έχουμε πρώτα αναμείξει με το άνθος αραβοσίτου.
3. Τέλος προσθέτουμε προαιρετικά το άρωμα και ρίχνουμε την γέμιση μέσα στη φόρμα τάρτας.
4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 °C για 75 λεπτά περίπου.
Μπορούμε να σερβίρουμε με λίγο μέλι.