Τάρτα γιαουρτιού

ΥΛΙΚΑ:

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ

ΠΡΟΪΟΝ
gala-zwis-plires-packshot-gallery-0
Γάλα ζωής πλήρες
Γάλα ζωής πλήρες
soft-agelados-80-lipara-packshot-gallery-0
Soft 80% λιπαρά
Soft 80% λιπαρά
straggisto-packshot-gallery-0
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Για την ζύμη της τάρτας, ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και βάζουμε την ζύμη σε μια αντικολλητική φόρμα τάρτας. Αν δεν έχουμε φόρμα τάρτας, βουτυρώνουμε ένα αντίστοιχο ταψάκι.

 

2. Για την γέμιση της τάρτας, ανακατεύουμε πρώτα το γαιούρτι με το ανθότυρο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αυγό, το σπορέλαιο και το γάλα αφού το έχουμε πρώτα αναμείξει με το άνθος αραβοσίτου.

 

3. Τέλος προσθέτουμε προαιρετικά το άρωμα και ρίχνουμε την γέμιση μέσα στη φόρμα τάρτας.

 

4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 °C για 75 λεπτά περίπου.

 

Μπορούμε να σερβίρουμε με λίγο μέλι.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nististima-spanakotiropitakia-featured
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Σαλάτα
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
PHOTO
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη