Τάρτα γιαουρτιού

ΥΛΙΚΑ:

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ

ΠΡΟΪΟΝ
gala-zwis-plires-packshot-gallery-0
Γάλα ζωής πλήρες
Γάλα ζωής πλήρες
soft-agelados-80-lipara-packshot-gallery-0
Soft 80% λιπαρά
Soft 80% λιπαρά
straggisto-packshot-gallery-0
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Για την ζύμη της τάρτας, ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και βάζουμε την ζύμη σε μια αντικολλητική φόρμα τάρτας. Αν δεν έχουμε φόρμα τάρτας, βουτυρώνουμε ένα αντίστοιχο ταψάκι.

 

2. Για την γέμιση της τάρτας, ανακατεύουμε πρώτα το γαιούρτι με το ανθότυρο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αυγό, το σπορέλαιο και το γάλα αφού το έχουμε πρώτα αναμείξει με το άνθος αραβοσίτου.

 

3. Τέλος προσθέτουμε προαιρετικά το άρωμα και ρίχνουμε την γέμιση μέσα στη φόρμα τάρτας.

 

4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 °C για 75 λεπτά περίπου.

 

Μπορούμε να σερβίρουμε με λίγο μέλι.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου