ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Τάρτα λεμόνι με στραγγιστό γιαούρτι
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Χυμός από 3 λεμόνια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 γάλα ζαχαρούχο
2 κ.σ ζάχαρη άχνη
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
250γρ. μπισκότα Digestive
100γρ.
Βούτυρο αγελάδος
ΠΡΟΪΟΝ
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα χτυπώντας τα στο μούλτι και λιώνουμε το
Βούτυρο αγελάδος
σε μία μικρή κατσαρόλα.
Ανακατεύουμε καλά τα θρυμματισμένα μπισκότα με το λιωμένο
Βούτυρο αγελάδος
και τα απλώνουμε σε ένα ταψί για τάρτες μεσαίου μεγέθους.
Τη βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και να σφίξει.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το
Στραγγιστό γιαούρτι 5%
μαζί με το χυμό από τα 3 λεμόνια, το ξύσμα λεμονιού, την άχνη ζάχαρη και το ζαχαρούχο γάλα.
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν σε μία τέλεια αφράτη κρέμα.
Έπειτα απλώνουμε την κρέμα πάνω στη βάση της τάρτας μας, και τέλος την τοποθετούμε πάλι στο ψυγείο για να παγώσει και να σφίξει.
Όταν είναι η ώρα να τη σερβίρουμε αν θέλουμε για στόλισμα ρίχνουμε λίγη ζάχαρη άχνη και ξύσμα λεμονιού ή σαντιγί.
Τη σερβίρουμε κρύα και απολαμβάνουμε!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου