Τηγανιτή πέστροφα με βούτυρο

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αλευρώνουμε την πέστροφα σε καλαμποκάλευρο και έπειτα την τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το Βούτυρο αγελάδος, προς το τέλος του τηγανίσματος, για να κρατάει τα αρώματα που προσφέρει ο συνδυασμός, πέστροφας και βουτύρου.
  3. Σερβίρουμε την πέστροφα με ντομάτα και λεμόνι και απολαμβάνουμε!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
7
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας