Τηγανιτή πέστροφα με βούτυρο

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αλευρώνουμε την πέστροφα σε καλαμποκάλευρο και έπειτα την τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το Βούτυρο αγελάδος, προς το τέλος του τηγανίσματος, για να κρατάει τα αρώματα που προσφέρει ο συνδυασμός, πέστροφας και βουτύρου.
  3. Σερβίρουμε την πέστροφα με ντομάτα και λεμόνι και απολαμβάνουμε!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nististima-spanakotiropitakia-featured
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Σαλάτα
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
PHOTO
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη