Τηγανιτή πέστροφα με βούτυρο

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αλευρώνουμε την πέστροφα σε καλαμποκάλευρο και έπειτα την τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το Βούτυρο αγελάδος, προς το τέλος του τηγανίσματος, για να κρατάει τα αρώματα που προσφέρει ο συνδυασμός, πέστροφας και βουτύρου.
  3. Σερβίρουμε την πέστροφα με ντομάτα και λεμόνι και απολαμβάνουμε!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nistisimo-aladoto-kazan-ntipi
Νηστίσιμο Αλάδωτο Καζάν Ντιπί
Νηστίσιμο Αλάδωτο Καζάν Ντιπί
biskota-me-3-ylika
Μπισκότα με 3 υλικά
Μπισκότα με 3 υλικά
cheesecake-me-straggisto-giaourti
Δροσερό & ελαφρύ Cheesecake χωρίς ζάχαρη σε 5 λεπτά!!
Δροσερό & ελαφρύ Cheesecake χωρίς ζάχαρη σε 5 λεπτά!!