Τηγανιτή πέστροφα με βούτυρο

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αλευρώνουμε την πέστροφα σε καλαμποκάλευρο και έπειτα την τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το Βούτυρο αγελάδος, προς το τέλος του τηγανίσματος, για να κρατάει τα αρώματα που προσφέρει ο συνδυασμός, πέστροφας και βουτύρου.
  3. Σερβίρουμε την πέστροφα με ντομάτα και λεμόνι και απολαμβάνουμε!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι 1
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα