ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΑ
* εναλλακτικά ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα τηγανόψωμα περίπου 2 με 3 λεπτά την κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα και να λιώσουν τα τυριά. Αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
TIP:
* Μπορούμε να προσθέσουμε στη γέμιση μπαχαρικά ή μυρωδικά και να διαφοροποιήσουμε τη γεύση από το τηγανόψωμο σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας.