Σε ένα μπλέντερ αλέθουμε τα γεμιστά μπισκότα με τα φουντούκια. Προσθέτουμε χλιαρό το Βούτυρο αγελάδος και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε το μείγμα στη φόρμα, πιέζοντας καλά με ένα κουτάλι, ώστε να καλύψουμε ομοιόμορφα όλη την επιφάνεια της βάσης.
Τοποθετούμε τη φόρμα στην κατάψυξη μέχρι να κρυώσει καλά.
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τις κουβερτούρες με την Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να αποκτήσει μια λεία υφή.
Ρίχνουμε τη γκανάς σοκολάτας στην κρύα φόρμα και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει και να σταθεροποιηθεί (περίπου 8 ώρες)
Για να σερβίρουμε, αφήνουμε την τούρτα για 15 λεπτά εκτός ψυγείου. Βουτάμε ένα μαχαίρι σε καυτό νερό και ξεκολλάμε περιμετρικά την τούρτα από τη φόρμα.