ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ
*Tip : Μπορούμε να ελέγξουμε το σωστό ψήσιμο από τα τσουρέκια τοποθετώντας ένα θερμόμετρο στο κέντρο τους. Θέλουμε τη θερμοκρασία να έχει φτάσει στους 90 °C.
*Tip: Τα στάδια του φουσκώματος μπορούν να γίνουν σε θερμοκρασία δωματίου ή ακόμη και στο ψυγείο. Η διαφορά θα είναι στον χρόνο που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενώ ενδεχομένως το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα να επωφελήσει τη ζύμη γευστικά.
*Tip: Κατά τη διάρκεια που πλάθουμε τα 3 μπαστούνια αν μας ανοίξουν σε κάποιο σημείο, τσιμπάμε για να κλείσουμε το άνοιγμα με τα δάκτυλα μας και συνεχίζουμε την υπόλοιπη διαδικασία.