ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Τζατζίκι
Αλμυρές
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΙΑΤΟΥ
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Ξύσμα από 1 λεμόνι, ακέρωτο
Χυμό από ½ λεμόνι
½ αγγούρι με τη φλούδα, πλυμένο
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγα φύλλα βασιλικού ή δυόσμου ή μέντας
ΠΡΟΪΟΝ
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε το αγγούρι στον τρίφτη, το βάζουμε σε ένα πιάτο και το αλατίζουμε.
Το αφήνουμε 5 λεπτά να βγάλει τα ζουμιά του, το στραγγίζουμε πολύ καλά και το βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
, το ξύσμα λεμονιού, τον χυμό λεμονιού, το πιπέρι και ανακατεύουμε.
Πιέζουμε το σκόρδο με το ειδικό εργαλείο (ή το ψιλοκόβουμε) και το ρίχνουμε μέσα στο μπολ.
Προσθέτουμε τα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε σε ένα ρηχό πιάτο ραντίζοντας με λίγο ελαιόλαδο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα