ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Τζατζίκι και Τυροκαυτερή
Αλμυρές
Chef
ΥΛΙΚΑ
ΤΖΑΤΖΙΚΙ
400 γρ.
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
(2 κεσεδάκια)
1 αγγούρι
2 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. λευκό ξίδι
1 κ.γ. αλάτι
Πιπέρι
Άνηθος
ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ
400 γρ.
Φέτα Π.Ο.Π.
200 γρ.
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
(1 κεσεδάκι)
30 γρ. ελαιόλαδο (3 κ.σ.)
1 πράσινη καυτερή πιπεριά
Πιπέρι
ΠΡΟΪΟΝ
Φέτα Π.Ο.Π.
Φέτα Π.Ο.Π.
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΤΖΑΤΖΙΚΙ
Τρίβουμε στον τρίφτη από τη χοντρή πλευρά 1 μεγάλο αγγούρι και το βάζουμε μέσα σε ένα μπολ.
Ρίχνουμε το αλάτι και το αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
, το σκόρδο, το λευκό ξίδι, πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Στραγγίζουμε πολύ καλά το αγγούρι και το ρίχνουμε μέσα στο μπολ.
Ψιλοκόβουμε τον άνηθο, τον ρίχνουμε μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε έξτρα αλάτι αν χρειαστεί.
ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ
Σε ένα μπολ σπάμε με το πιρούνι τη
Φέτα Π.Ο.Π.
.
Προσθέτουμε το
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
Ψιλοκόβουμε μια πράσινη καυτερή πιπεριά και τη ρίχνουμε μέσα στο μπολ.
Προσθέτουμε πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα κουτάλι.
Tip: Σερβίρουμε με φετούλες καυτερής πιπεριάς και φρέσκο ελαιόλαδο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου