Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
xymos-portokali-packshot-gallery-2
Πορτοκάλι
Πορτοκάλι
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, τη ζάχαρη, το ηλιέλαιο, το λιωμένο βούτυρο αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ, τη βανιλίνη και το αλάτι για 2′.

  1. Προσθέτουμε το στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ 2% λιπαρά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  2. Κοσκινίζουμε μέσα στο μπολ το αλεύρι, προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
  3. Ρίχνουμε στο μπολ την τρούφα σοκολάτας και το φλουρί και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
  4. Τέλος προσθέτουμε τον φυσικό χυμό πορτοκάλι ΟΛΥΜΠΟΣ.
  5. Βάζουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί 24-26 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 175 oC για περίπου 40 με 45 λεπτά.
  6. Αφήνουμε να κρυώσει τελείως και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου