Χτυπάμε στο μίξερ το Βούτυρο αγελάδος με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα χτυπώντας τα συγχρόνως και μετά ρίχνουμε το Φρέσκο γάλα πλήρες και τον Χυμό πορτοκάλι σταδιακά, έως ότου ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε το μαχλέπι, την κανέλα, το γαρίφαλο, το ξύσμα πορτοκαλιού, το άρωμα βανίλιας και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθούν στα υπόλοιπα υλικά.
Στο τέλος ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι και τα καρύδια.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί με διάμετρο 30 εκ., το αλευρώνουμε ελαφρά.
Προσθέτουμε το φλουρί και ψήνουμε τη βασιλόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μία περίπου ώρα.
Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο, αφήνουμε τη βασιλόπιτα να κρυώσει πολύ καλά και μετά την αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σχηματίζουμε το νούμερο του έτους με κανέλα, με άχνη ζάχαρη ή με λιωμένη κουβερτούρα.