ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Βασιλόπιτα χωρίς μίξερ
Chef
Γλυκές
ΥΛΙΚΑ
360 γρ. ζάχαρη
380 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
25 γρ. μπέικιν πάουντερ
6 αυγά, μεσαία
150 γρ. ηλιέλαιο
130
γρ
.
Γάλα ζωής πλήρες
2 βανιλίνες
220
γρ
.
Βούτυρο αγελάδος
Άχνη
Αμύγδαλα φιλέ, ψημένα
ΠΡΟΪΟΝ
Γάλα ζωής πλήρες
Γάλα ζωής πλήρες
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τις βανιλίνες.
Σε άλλο μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το ηλιέλαιο, το
Γάλα ζωής πλήρες
και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το μείγμα των υγρών στο μείγμα των στερεών και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε το λιωμένο
Βούτυρο αγελάδος
και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί 26-28 εκ. με λαδόκολλα και βάζουμε το φλουρί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 °C για περίπου 35-40 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει τελείως και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και αμύγδαλα φιλέ ψημένα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου