Νηστίσιμα vegan cupcakes χωρίς μίξερ

ΥΛΙΚΑ
  • 170 γρ. Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
  • 180 γρ. χυμός πορτοκαλιού
  • 85 γρ. ηλιέλαιο
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 245 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κ.γ. σόδα
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 βανιλίνη
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.γ. ξίδι λευκό
  • 2 κ.σ. κακάο
ΠΡΟΪΟΝ
rofima-amygdalou-choris-zachari-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε 1 μπολ ανακατεύουμε το χυμό πορτοκαλιού, το λευκό ξύδι, τη μαγειρική σόδα, το ηλιέλαιο, το νερό, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη βανιλίνη.
  2. Τοποθετούμε το μείγμα μας αρχικά σε 12 χάρτινες θήκες για κεκάκια και στη συνέχεια σε 1 ταψί με θέσεις για κεκάκια.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 175 °C για περίπου 30 λεπτά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
drosero-dressing-salatas
Dressing Σαλάτας
Dressing Σαλάτας
kantaifi-me-xoriatiko-lefko-tiri-kai-meli
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
ravani
Ραβανί
Ραβανί