Νηστίσιμα vegan cupcakes χωρίς μίξερ

ΥΛΙΚΑ
  • 170 γρ. Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
  • 180 γρ. χυμός πορτοκαλιού
  • 85 γρ. ηλιέλαιο
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 245 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κ.γ. σόδα
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 βανιλίνη
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.γ. ξίδι λευκό
  • 2 κ.σ. κακάο
ΠΡΟΪΟΝ
rofima-amygdalou-choris-zachari-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε 1 μπολ ανακατεύουμε το χυμό πορτοκαλιού, το λευκό ξύδι, τη μαγειρική σόδα, το ηλιέλαιο, το νερό, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη βανιλίνη.
  2. Τοποθετούμε το μείγμα μας αρχικά σε 12 χάρτινες θήκες για κεκάκια και στη συνέχεια σε 1 ταψί με θέσεις για κεκάκια.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 175 °C για περίπου 30 λεπτά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου