Βελουτέ σούπα κολοκύθας με ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο

ΥΛΙΚΑ
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 βόλο φρέσκια πιπερόριζα (τζίντζερ)
  • 1/2 κ.γ. κόλιανδρο
  • 1/2 κ.γ. κύμινο
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • ½ κιλό κόκκινη κολοκύθα σε κύβους
  • 2 καρότα, κομμένα σε κομμάτια
  • 2 μέτριες πατάτες, κομμένες σε κομμάτια
  • 1 λίτρο ζωμό λαχανικών
  • ½ λίτρο ρόφημα Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
  • Αλάτι
  • Φρυγανισμένα ψωμάκια
  • Κολοκυθόσποροι
ΠΡΟΪΟΝ
rofima-amygdalou-choris-zachari-packshot-gallery-0
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τα μπαχαρικά.
  2. Προσθέτουμε την κολοκύθα, τα καρότα, τις πατάτες και σοτάρουμε για ένα λεπτό.
  3. Συμπληρώνουμε το ζωμό λαχανικών και αφήνουμε να πάρει βράση.
  4. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για περίπου 1 ώρα, μέχρι τα καρότα και η κολοκύθα να μαλακώσουν αρκετά.
  5. Προσθέτουμε το ρόφημα Αμύγδαλο χωρίς ζάχαρη και το αλάτι.
  6. Μόλις πάρει μια βράση, αφαιρούμε από τη φωτιά και πολτοποιούμε τη σούπα.
  7. Σερβίρουμε με φρυγανισμένα ψωμάκια και κολοκυθόσπορους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου