Κόβουμε το κρεμμύδι, τα καρότα και τις πιπεριές και τα προσθέτουμε στη γάστρα μαζί με το κρέας μας.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τα υπόλοιπα μπαχαρικά και προσθέτουμε τα 250 ml ημίγλυκου κρασιού.
Στο τέλος, προσθέτουμε το λάδι, την τριμμένη ντομάτα και την πάπρικα, ανακατεύουμε, προσθέτουμε νερό και καλύπτουμε με λαδόκολλα το φαγητό μας και έπειτα ψήνουμε για περίπου τρεις ώρες.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ
Βράζουμε ένα πακέτο χυλοπίτες.
Τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι το Βούτυρο αγελάδος και το περιχύνουμε στις χυλοπίτες για να πάρουν μοναδική γεύση.
Προσθέτουμε το τριμμένο Κεφαλοτύρι, βάζουμε και το κρέας και το φαγητό είναι έτοιμο.