Χυλοπίτες με τυριά

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
original-42ADECCC-4C-4153-AE2A-1522C15DB04C-copy_0000_Layer-2-aspect-ratio-0-0
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο πλήρες
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο πλήρες
kaseri-packshot-gallery-0
Κασέρι Π.Ο.Π.
Κασέρι Π.Ο.Π.
graviera-packshot-gallery-0
Γραβιέρα
Γραβιέρα
kefalotiri-packshot-gallery-0
Κεφαλοτύρι
Κεφαλοτύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε τις χυλοπίτες και προσθέτουμε Φρέσκο γάλα επιλεγμένο πλήρες, ζωμό από κοτόπουλο ή νερό και αλάτι.
  2. Φέρνουμε σε βρασμό, χαμηλώνουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσουν.
  3. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν και να χυλώσουν οι χυλοπίτες.
  4. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ενσωματώνουμε τα τριμμένα τυριά.
  5. Προσθέτουμε Βούτυρο αγελάδος και ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθεί.
  6. Σερβίρουμε με φρέσκο τριμμένο πιπέρι και τριμμένο Κεφαλοτύρι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
image00001
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου