Χυλοπίτες με τυριά

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
original-42ADECCC-4C-4153-AE2A-1522C15DB04C-copy_0000_Layer-2-aspect-ratio-0-0
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο πλήρες
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο πλήρες
kaseri-packshot-gallery-0
Κασέρι Π.Ο.Π.
Κασέρι Π.Ο.Π.
graviera-packshot-gallery-0
Γραβιέρα
Γραβιέρα
kefalotiri-packshot-gallery-0
Κεφαλοτύρι
Κεφαλοτύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε τις χυλοπίτες και προσθέτουμε Φρέσκο γάλα επιλεγμένο πλήρες, ζωμό από κοτόπουλο ή νερό και αλάτι.
  2. Φέρνουμε σε βρασμό, χαμηλώνουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσουν.
  3. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν και να χυλώσουν οι χυλοπίτες.
  4. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ενσωματώνουμε τα τριμμένα τυριά.
  5. Προσθέτουμε Βούτυρο αγελάδος και ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθεί.
  6. Σερβίρουμε με φρέσκο τριμμένο πιπέρι και τριμμένο Κεφαλοτύρι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
drosero-dressing-salatas
Dressing Σαλάτας
Dressing Σαλάτας
kantaifi-me-xoriatiko-lefko-tiri-kai-meli
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
ravani
Ραβανί
Ραβανί