Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού

ΥΛΙΚΑ
  • 1/4 μικρό κομμένο κόκκινο λάχανο (250 γρ.)
  • 1/4 μικρό κομμένο λευκό λάχανο (250 γρ.)
  • 1/2 κόκκινο κρεμμύδι
  • 3-4 ντοματίνια
  • 1/2 αγγούρι
  • 3 ραπανάκια
  • 1/4 ματσάκι μαϊντανό
  • Πιπέρι

ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

  • 150 γρ. Στραγγιστό Γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ (3/4 από ένα κεσεδάκι)
  • 50 γρ. Μουστάρδα ντιζόν
  • 1 κ.σ. μέλι
  • Χυμό από 1/2 λεμόνι
  • 20 γρ. Ελαιόλαδο (2 κ.σ.)
  • Αλάτι
  • 1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
  • Πιπέρι
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα γυάλινο μπολ με καπάκι ψιλοκόβουμε το κόκκινο, το λευκό λάχανο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αγγούρι, τα ντοματίνια, τα ραπανάκια και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
  2. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το Στραγγιστό Γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ, τη μουστάρδα , το μέλι, το χυμό λεμόνι, το ελαιόλαδο, το  σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  3. Προσθέτουμε τη σως πάνω από τα κομμένα λαχανικά κλείνουμε το καπάκι και ανακινούμε πολύ καλά να ενσωματωθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους.

 

Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στη δουλειά και να το απολαύσετε οποία ώρα της ημέρας επιθυμείτε απλά το ανακινείτε εκείνη τη στιγμή!!

Καλή σας επιτυχία!!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
PHOTO
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη
7
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4