ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Τυροκουλουράκια σε 5’
Αλμυρές
Chef
ΥΛΙΚΑ
450 γρ. Αλεύρι που φουσκώνει (3 κούπες και 1/4)
150 γρ.
Κεφαλοτύρι ΟΛΥΜΠΟΣ
(1 κούπα)
120 γρ. Ελαιόλαδο (4/5 της κούπας)
200 γρ.
Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ ΒΡΩΜΗ ΟΛΥΜΠΟΣ
(4/5 της κούπας)
1 κ.τ.γ. Αλάτι
ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ:
1 κρόκο αυγού
1 κ.τ.σ.
Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη ΟΛΥΜΠΟΣ
Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το τριμμένο Κεφαλοτύρι ΟΛΥΜΠΟΣ, το Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ ΒΡΩΜΗ ΟΛΥΜΠΟΣ, το ελαιόλαδο, το αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι που φουσκώνει και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.
Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 5 λεπτά.
Ανοίγουμε την ζύμη σε μπαστουνάκια και με μια σπάτουλα η μαχαίρι κόβουμε 3 εκατοστά το κάθε κουλουράκι.
Τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα αλείφουμε με τον κρόκο και το Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ ΒΡΩΜΗ ΟΛΥΜΠΟΣ.
Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180
o
C για 25 με 30 λεπτά.
Τα πιο νόστιμα και εύκολα κουλουράκια τυριού είναι έτοιμα να τα απολαύσετε!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου