Τυροκουλουράκια σε 5’

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ:

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το τριμμένο Κεφαλοτύρι ΟΛΥΜΠΟΣ, το Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ ΒΡΩΜΗ ΟΛΥΜΠΟΣ, το ελαιόλαδο, το αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  2. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι που φουσκώνει και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.
  3. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 5 λεπτά.
  4. Ανοίγουμε την ζύμη σε μπαστουνάκια και με μια σπάτουλα η μαχαίρι κόβουμε 3 εκατοστά το κάθε κουλουράκι.
  5. Τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα αλείφουμε με τον κρόκο και το Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ ΒΡΩΜΗ ΟΛΥΜΠΟΣ.
  6. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 oC για 25 με 30 λεπτά.

Τα πιο νόστιμα και εύκολα κουλουράκια τυριού είναι έτοιμα να τα απολαύσετε!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
γγ
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
1
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο