Ζαμπονοτυρόπιτα

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Κόβουμε το ζαμπόν, το τυρί σε κύβους, τα αδειάζουμε σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε.
  2. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και βάζουμε κάτω σταυρωτά 2 φύλλα κρούστας διπλωμένα στη μέση.
  3. Βουτυρώνουμε και απλώνουμε μια στρώση ζαμπόν – τυρί.
  4. Στη συνέχεια βάζουμε από επάνω ένα φύλλο κρούστας κάθε φορά, βουτυρώνουμε και στρώνουμε ζαμπόν – τυρί σε κάθε φύλλο μέχρι το τελευταίο.
  5. Με το τελευταίο φύλλο σκεπάζουμε την πίτα μας και την κόβουμε σε κομμάτια.
  6. Αδειάζουμε στο λιωμένο βούτυρο που μας έμεινε 1 κούπα γάλα και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα.
  7. Προσθέτουμε 3 αυγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  8. Περιχύνουμε με το μείγμα την πίτα μας.
  9. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις, στους 200 °C για 1 ώρα και σερβίρουμε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
nististima-spanakotiropitakia-featured
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Νηστίσιμα Σπανακοτυροπιτάκια με χειροποίητο εύκολο τραβηχτό φύλλο αέρος
Σαλάτα
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
Υγιεινή σαλάτα με λάχανο και σως  γιαουρτιού
PHOTO
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη
Υγιεινό Γλυκό στο Ποτήρι Χωρίς Ζάχαρη