Ζαμπονοκασερόπιτα με 4 υλικά

ΥΛΙΚΑ
  • 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
  • 470 γρ. Στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • Κίτρινα τυριά της αρεσκείας μας, τριμμένα
  • Ζαμπόν ή παριζάκι, τριμμένο
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα μπολ ζυμώνουμε το αλεύρι με το αλάτι και το Στραγγιστό γιαούρτι 2%.
  2. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 8 ίσα μέρη.
  3. Φτιάχνουμε 8 μπάλες.
  4. Αλευρώνουμε τα χέρια μας και την κάθε μπάλα και την ανοίγουμε.
  5. Βάζουμε μέσα τα τυριά και τα αλλαντικά και κλείνουμε μέχρι να σχηματιστεί και πάλι μια μπάλα.
  6. Αλευρώνουμε και την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο.
  7. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
7
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
Βασιλόπιτα Χωρίς Μίξερ
ΦΩΤΟ 2
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
IMG_3378
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας