Ζαμπονοκασερόπιτα με 4 υλικά

ΥΛΙΚΑ
  • 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
  • 470 γρ. Στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • Κίτρινα τυριά της αρεσκείας μας, τριμμένα
  • Ζαμπόν ή παριζάκι, τριμμένο
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα μπολ ζυμώνουμε το αλεύρι με το αλάτι και το Στραγγιστό γιαούρτι 2%.
  2. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 8 ίσα μέρη.
  3. Φτιάχνουμε 8 μπάλες.
  4. Αλευρώνουμε τα χέρια μας και την κάθε μπάλα και την ανοίγουμε.
  5. Βάζουμε μέσα τα τυριά και τα αλλαντικά και κλείνουμε μέχρι να σχηματιστεί και πάλι μια μπάλα.
  6. Αλευρώνουμε και την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο.
  7. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
γγ
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
Νηστίσιμο ρυζόγαλο
1
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
Πιπεριές γεμιστές με χωριάτικο τυρί
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο