Ζαμπονοκασερόπιτα με 4 υλικά

ΥΛΙΚΑ
  • 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
  • 470 γρ. Στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • Κίτρινα τυριά της αρεσκείας μας, τριμμένα
  • Ζαμπόν ή παριζάκι, τριμμένο
ΠΡΟΪΟΝ
straggisto-light-packshot-gallery-0-aspect-ratio-0-0
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
Στραγγιστό γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ένα μπολ ζυμώνουμε το αλεύρι με το αλάτι και το Στραγγιστό γιαούρτι 2%.
  2. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 8 ίσα μέρη.
  3. Φτιάχνουμε 8 μπάλες.
  4. Αλευρώνουμε τα χέρια μας και την κάθε μπάλα και την ανοίγουμε.
  5. Βάζουμε μέσα τα τυριά και τα αλλαντικά και κλείνουμε μέχρι να σχηματιστεί και πάλι μια μπάλα.
  6. Αλευρώνουμε και την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο.
  7. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
drosero-dressing-salatas
Dressing Σαλάτας
Dressing Σαλάτας
kantaifi-me-xoriatiko-lefko-tiri-kai-meli
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
Κανταΐφι με χωριάτικο λευκό τυρί και μέλι
ravani
Ραβανί
Ραβανί