Ζαμπονοτυρόπιτα με φύλλο κρούστας και κασέρι

ΥΛΙΚΑ
ΠΡΟΪΟΝ
original-42ADECCC-4C-4153-AE2A-1522C15DB04C-copy_0003_DSC_2348-aspect-ratio-532-702
Φρέσκο γάλα πλήρες
Φρέσκο γάλα πλήρες
voutiro-agelados-packshot-gallery-0
Βούτυρο αγελάδος
Βούτυρο αγελάδος
kaseri-packshot-gallery-0
Κασέρι Π.Ο.Π.
Κασέρι Π.Ο.Π.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Κόβουμε σε κύβους το ζαμπόν και το Κασέρι Π.Ο.Π. και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ.
  2. Σε μια μικρή κατσαρόλα λιώνουμε το Βούτυρο αγελάδος και βουτυρώνουμε με ένα πινέλο ένα ταψί.
  3. Απλώνουμε στο ταψί τρία φύλλα κρούστας και τα βουτυρώνουμε ένα ένα.
  4. Προσθέτουμε πάνω στα φύλλα λίγο από το μείγμα ζαμπόν-κασέρι.
  5. Απλώνουμε από πάνω ένα ακόμα φύλλο, βουτυρώνουμε και προσθέτουμε πάλι λίγο από τα μείγμα ζαμπόν-τυρί. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
  6. Στο τέλος πρέπει να τελειώσουμε με τρία βουτυρωμένα φύλλα.
  7. Χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια.
  8. Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε το Φρέσκο γάλα πλήρες και το υπόλοιπο λιωμένο Βούτυρο αγελάδος και ανακατεύουμε.
  9. Περιχύνουμε το μείγμα των αυγών στην πίτα.
  10. Ψήνουμε την πίτα στους 190 βαθμούς για μια ώρα περίπου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
2
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Νηστίσιμο ογκρατέν με πατάτα και μπρόκολο 
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι 1
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Ρολάκια μήλου με κανέλα και στραγγιστό γιαούρτι
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα
Σοκολατένιο κέικ με κεφίρ φράουλα