Κόβουμε σε κύβους το ζαμπόν και το Κασέρι Π.Ο.Π. και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ.
Σε μια μικρή κατσαρόλα λιώνουμε το Βούτυρο αγελάδος και βουτυρώνουμε με ένα πινέλο ένα ταψί.
Απλώνουμε στο ταψί τρία φύλλα κρούστας και τα βουτυρώνουμε ένα ένα.
Προσθέτουμε πάνω στα φύλλα λίγο από το μείγμα ζαμπόν-κασέρι.
Απλώνουμε από πάνω ένα ακόμα φύλλο, βουτυρώνουμε και προσθέτουμε πάλι λίγο από τα μείγμα ζαμπόν-τυρί. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
Στο τέλος πρέπει να τελειώσουμε με τρία βουτυρωμένα φύλλα.