ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΝΕΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελ
En
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
PRIVACY NOTICE
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ GDPR
κλείσιμο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελ
En
Αναζήτηση
Μενού
Αρχική
Συνταγές
Φιλέτο κοτόπουλο με λευκή σάλτσα
Αλμυρές
Chef
ΥΛΙΚΑ:
3 φιλέτα κοτόπουλου (900 γρ)
500 γρ.
Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη ΟΛΥΜΠΟΣ
(2 κούπες)
1 μέτριο κρεμμύδι
40 γρ. ελαιόλαδο (4 κτσ)
25 γρ. κορν φλάουρ
Μπαχάρι
1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
Αλάτι κατά βούληση
πιπέρι
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Ψιλοκομμένος μαϊντανός
Ρύζι μπασμάτι
ΠΡΟΪΟΝ
Βρώμη
Βρώμη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χαράζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν χρώμα και να καραμελώσουν.
Τα αποσύρουμε απο το τηγάνι σε ένα πιάτο και τα αφήνουμε στην άκρη.
Ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το μπαχάρι, το σκόρδο σε σκόνη και τσιγαρίζουμε για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε το
Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη ΟΛΥΜΠΟΣ
, το κορν φλάουρ, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε συνεχώς πάνω σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Βάζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου ξανά μέσα στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά ακόμη.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και ρύζι μπασμάτι.
Το πιο νόστιμο φιλέτο κοτόπουλο με μια υπέροχη λευκή σάλτσα!!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Κουραμπιέδες με τη μέθοδο 1-2-3-4
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Ριζότο με κοτόπουλο και βούτυρο τρούφας
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα αμυγδάλου