Σ’ ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, το αλάτι και ρίχνουμε σιγά-σιγά το νερό ζυμώνοντας.
Η ζύμη που θέλουμε να φτιάξουμε πρέπει να είναι σαν του ψωμιού, αλλά να μην κολλάει στα χέρια.
Κόβουμε από τη ζύμη μικρά κομματάκια και τα πλάθουμε σε μέγεθος μισού εκατοστού ώστε να μοιάζουν σε κορδόνια.
Στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε αλευρωμένη επιφάνεια και ένα ένα τα “κορδόνια” ζύμης, τα κόβουμε σε κομμάτια μήκους 5-7 εκ. και τα ”σέρνουμε” με τα δυο μας δάκτυλα (δείκτη και μεσαίο) προσπαθώντας να φτιάξουμε μικρά κοχύλια.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε μπόλικο αλατισμένο νερό και όταν βράσει ρίχνουμε τις γκόγκες τινάζοντας τες για να φύγει το περιττό αλεύρι.
Ανακατεύουμε πολύ συχνά γιατί κολλάνε εύκολα και βράζουμε για περίπου 30′ λεπτά.
Στο τέλος «καίμε» λίγο Βούτυρο αγελάδος και περιχύνουμε τα ζυμαρικά.
Σερβίρουμε με τριμμένο Κεφαλοτύρι και απολαμβάνουμε!
Γαρνίρουμε με την ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα και το μαϊντανό.